Suc de fructe de Butternut și supă de pere
Nevoie de un supă fără gluten? Suc de fructe Butternut și supa de pere ar putea fi o rețetă extraordinară pentru a încerca. Această rețetă servește 6 și costă 1,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 283 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână unt, bulion de pui, pere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Squash Butternut : Squash Butternut, supă de pere și iaurt, Supă De Dovlecei Și Pere De Butternut, și Supă Prăjită De Dovlecei Și Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 4 litri topiți untul la foc mediu-mare și adăugați și transpirați ceapa.
Adăugați dovlecei și pere și transpirați-le puțin.
Se toarnă în stoc, suficient pentru a scufunda solidele.
Adăugați o crenguță de rozmarin și aduceți la foc mic și gătiți până când dovlecelul este fraged cu furculița aproximativ 15 până la 18 minute.
Îndepărtați rozmarinul. Puree cu blender de imersie.
Adăugați o notă de cremă și sezon, după gust.