Strudel Cu Zmeură
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 310 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați aluat phyllo, unt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Strudel cu zmeură și ciocolată albă, Ștrudel cu mere (ștrudel apfel), și Ștrudel De Șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. amestecați tofu într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Adăugați zahărul cofetarilor, crema de brânză, făina și vanilia și piureul până se combină.
Stivați foile filo pe o suprafață plană și acoperiți cu un prosop de bucătărie ușor umed.
Tăiați o bucată de hârtie pergament puțin mai lungă decât filoul.
Așezați 1 foaie phyllo pe pergament cu o latură lungă orientată spre dvs. (păstrați restul phyllo acoperit).
Se periază cu 1 lingură de unt și se presară cu 1 lingură de pesmet graham. Se acoperă cu o altă foaie de filo, apoi mai mult unt și firimituri. Repetați cu foile de filo rămase, topind fiecare cu unt și firimituri. Rezervați restul de unt și firimituri pentru topping.
Puneți amestecul de tofu pe lungimea filoului, lăsând o margine de 1 inch la marginea lungă cea mai apropiată de dvs. și o margine de 2 inci la capetele scurte.
Presărați zmeura deasupra amestecului de tofu. Începând cu marginea lungă, folosiți pergamentul pentru a rula filoul strâns peste umplutură pentru a face un buștean; întoarceți cusătura în jos pe pergament.
Ungeți cu untul rămas și presărați cu firimiturile rămase.
Transferați pergamentul și strudelul pe o foaie de copt.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 18 minute, rotind foaia de copt la jumătate. Glisați strudelul pe o tăietură și lăsați să se răcească complet, aproximativ 1 oră. Praf cu zahăr de cofetari.