Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 310 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați aluat phyllo, unt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Strudel cu zmeură și ciocolată albă, Ștrudel cu mere (ștrudel apfel), și Ștrudel De Șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. amestecați tofu într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați zahărul cofetarilor, crema de brânză, făina și vanilia și piureul până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Stivați foile filo pe o suprafață plană și acoperiți cu un prosop de bucătărie ușor umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Tăiați o bucată de hârtie pergament puțin mai lungă decât filoul.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Așezați 1 foaie phyllo pe pergament cu o latură lungă orientată spre dvs. (păstrați restul phyllo acoperit).
6
Se periază cu 1 lingură de unt și se presară cu 1 lingură de pesmet graham. Se acoperă cu o altă foaie de filo, apoi mai mult unt și firimituri. Repetați cu foile de filo rămase, topind fiecare cu unt și firimituri. Rezervați restul de unt și firimituri pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
7
Puneți amestecul de tofu pe lungimea filoului, lăsând o margine de 1 inch la marginea lungă cea mai apropiată de dvs. și o margine de 2 inci la capetele scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
8
Presărați zmeura deasupra amestecului de tofu. Începând cu marginea lungă, folosiți pergamentul pentru a rula filoul strâns peste umplutură pentru a face un buștean; întoarceți cusătura în jos pe pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De Calorii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
9
Ungeți cu untul rămas și presărați cu firimiturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
10
Transferați pergamentul și strudelul pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
11
Coaceți până devin aurii, aproximativ 18 minute, rotind foaia de copt la jumătate. Glisați strudelul pe o tăietură și lăsați să se răcească complet, aproximativ 1 oră. Praf cu zahăr de cofetari.