Strudel Cu Mere
Strudelul de mere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 330 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.11 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, aluat de foietaj, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Ștrudel cu mere (ștrudel apfel), Strudel Cu Mere, și Strudel Cu Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă zahărul brun, sucul, scorțișoara, sarea și merele. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 10 minute sau până când merele sunt fragede, amestecând ocazional.
Scoateți merele din tigaie; rece.
Rulați patiseria într-un dreptunghi de 15 x 12 inch. Lingura amestec de mere de-a lungul 1 margine lungă de patiserie; roll up jeleu-rola de moda. Apăsați ușor cusătura pentru a sigila.
Puneți nucile și zahărul granulat într-un robot de bucătărie; pulsează până la măcinat fin.
Presărați strudel cu amestecul de nuci, apăsând ușor.
Așezați strudel pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până devin aurii.
Lăsați să stea 5 minute; felie.
Notă de vin: asociați Strudel de mere cu Moscato roz ușor acidulat, uscat, de la Innocent Bystander din Victoria, Australia (12.375 ml USD.). -- Sara Schneider