Stromboli de cârnați și brânză
Stromboli cu cârnați și brânză este un fel principal care servește 10. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și cetogenă are 355 de calorii, 18 g de proteine și 29 g de grăsime per porție. Pentru 1,29 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați ceapă, unt, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29%. Acest scor este destul de prost. Stromboli de cârnați italian (Aka Paine de cârnați), Stromboli de cârnați și Stromboli de cârnați și ardei cu ardei sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți cârnații și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Transferați într-un castron. Se amestecă brânzeturile, ouăle, pătrunjelul, sarea și sosul de ardei iute; misto.
Pregătiți amestecul de rulouri fierbinți conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Rulați aluatul într-un format de 17 inchi. x 14 inchi. dreptunghi. Umpleți cu lingură peste aluat până la 1 inch de margini.
Rulați stil jele-roll, începând cu o latură lungă. Sigilați cusăturile și introduceți capetele dedesubt.
Puneți cu cusătura în jos pe o tavă de copt unsă.
Coaceți la 400° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.
Se serveste cu sos picante.