Stromboli cu măsline, roșii uscate la soare, șuncă, salam și brânză

Stromboli cu măsline, roșii uscate la soare, șuncă, salam și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 359 calorii. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână capere, aluat de pizza, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma salamul, puteți urma acest fel principal cu Salam De Desert Cu Ciocolată ca desert. Această rețetă este plăcută de 513 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Cinci Brânză Salam Stromboli, și Rulouri de salam și brânză: Stromboli.
Instrucțiuni
Așezați măslinele și caperele împreună pe o tăietură și tocați cu un cuțit ascuțit până când aveți un amestec tartinabil tocat grosier. Alternativ, pulsați într-un robot de bucătărie pentru a toca. Asamblați restul ingredientelor împreună.
Pe un blat sau o scândură ușor făinată, rulați aluatul într - un dreptunghi de 16 pe 12 inci.
Așezați aluatul pe o foaie de copt acoperită cu o bucată de hârtie pergament ușor unsă.
Întindeți amestecul de măsline peste centrul aluatului pe lungime, acoperind centrul de 4 inci și lăsând 1 1/2 inci la fiecare capăt.
Puneți salamul, apoi provolonul deasupra amestecului de măsline în centrul aluatului.
Întindeți roșiile uscate la soare deasupra, apoi stratificați șunca și mozzarella deasupra roșiilor. Finalizați așezând o linie de frunze proaspete de busuioc peste ingredientele de umplutură.
Pentru a forma împletitura, începând cu 1 1/2 inci de umplutură, faceți tăieturi orizontale paralele în aluat la intervale de 1 1/2 inch pe ambele părți, lăsând o margine de 1 1/2 inch în partea de sus și de jos. Îndoiți marginile superioare și inferioare peste umplutură și începând de la partea superioară pliați o bandă peste umplutură din partea dreaptă, apoi stânga, ușor suprapusă fiecare. Continuați alternarea benzilor pentru a crea un efect împletit, introducând benzile de capăt după cum este necesar. Acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați Stromboli să crească 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 km F. bateți oul cu o lingură de apă și periați ușor blaturile și părțile laterale ale Stromboli, apoi presărați semințele de susan deasupra.
Coaceți până se rumenesc, timp de 25 până la 30 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de a le felia în fâșii și de a servi.