Stroganoff De Pui Cu Aragaz Lent

Stroganoff De Pui Cu Aragaz Lent
Slow Cooker Chicken Stroganoff este un fără gluten și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 456 calorii, 29G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de jumătăți de piept de pui, cremă de brânză, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Încercați Stroganoff De Pui Cu Aragaz Lent, Plăcintă Cu Oală Stroganoff De Pui Cu Aragaz Lent, și Slow Cooker Chicken Stroganoff: noul tău pui preferat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul, margarina și amestecul de pansament în aragazul lent; se amestecă împreună și se gătește la foc mic timp de 5 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plic Amestec De Sos De Salată Italian ParmezanPlic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Adăugați cremă de brânză și supă, amestecați împreună și gătiți la foc mare încă 1/2 oră sau până când se încălzește și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista