Stroganoff Cremos De Vită

Stroganoff Cremos De Vită
Stroganoff de vită cremoasă este un hor d ' oeuvre din Europa de Est. Această rețetă servește 8. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 139 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați consomme de vită, sare, tăiței largi de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, care nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Stroganoff Cremos De Vită, Stroganoff Cremos De Vită, și Stroganoff De Vită Cremoasă Cu Un Singur Vas.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă făina și sarea până se omogenizează. Se amestecă supa, consomme și muștar. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute. Se amestecă tăiței și smântâna; se încălzește (nu fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
SupăSupă
MuștarMuștar
PastePaste
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Shiraz, Nero D Avola, Primitivo

Shiraz, Nero D Avola și Primitivo sunt alegerile mele de top pentru Beef Stroganoff. Pentru un stroganoff de vită cremos, cu ciuperci, veți dori un roșu îndrăzneț care să se potrivească. Jade Mountain Napa Syrah cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Muntele Jade Napa Syrah
Muntele Jade Napa Syrah
Acest 1998 Napa Syrah surprinde influența originilor sale, lovind un echilibru perfect de munte cultivate fructe amestecate cu fructe Vale podea din Districtul Carneros din Napa. Podgoria Paras de pe Muntele Veeder din Napa dă Syrah culoarea cernelii indigo. Culoarea saturată a marginii paharului indică un vin pentru îmbătrânire, iar taninurile ample sunt proeminente în vinul nou terminat. Porția Carneros este o expresie pură a fructelor, climatul mai rece de aici oferind afine, piper alb și tanin mai moale pentru a armoniza întregul.Acest vin oferă fructe imediate, Suculente, susținute de complexitatea și structura fructelor cultivate de munte. Vintage-ul din 1998 a fost băut încă de la început și este remarcabil de avansat acum pentru plăcerea timpurie. Asociați-l cu alimente bogate, cum ar fi cozi de miel, ossobucco sau friptură la grătar. În pivniță, uitați-vă la cel puțin cinci ani când taninurile încep să se înmoaie.Douglas Danielak, Vinificator
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista