Stridiile cu Aioli necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 210 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați pacifics, făină, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Stridii Prăjite Cu Șofran Aioli, Stridii prăjite cu zară cu Caper Aioli, și Stridii crocante pe chipsuri de rădăcină de Yucca cu miere Habanero Aioli.
Instrucțiuni
1
Amestecați migdalele într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mediu până la auriu, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Turnați nucile într-un robot de bucătărie sau blender. Când este ușor răcit, rotiți până la o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Într-un castron, combinați nucile, usturoiul, maioneza, sucul de lămâie și 1 lingură de ulei de măsline; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Într-o pungă de plastic pentru alimente, combinați făina, ardeiul și sarea. Aruncați stridii, câteva la un moment dat și agitați pentru a acoperi. Ridicați din sac, scuturând excesul de amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Așezați stridiile ușor pe o foaie de hârtie cerată. Aruncați făina suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
6
Așezați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare. Când este fierbinte, adăugați 1 1/2 linguri de ulei și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați jumătate din stridiile acoperite și rumeniți bine pe fiecare parte, întorcând o dată, aproximativ 2 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
8
Se scurge pe prosoape și se menține cald.
9
Adăugați uleiul rămas în tigaie și rumeniți stridiile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch