Stridii Coapte Florentine
Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 50 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36 și costă 22 de cenți pe porție. Dacă aveți, parmezan, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Stridii Florentine, Stridii Coapte, și Stridii Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti spanacul. Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; saut 1 minut sau pana cand se inmoaie. Se amestecă spanacul și pătrunjelul; adăugați treptat Pernod, următoarele 4 ingrediente și, dacă doriți, sare.
Scoateți amestecul de spanac de pe foc și adăugați parmezan.
Curățați cojile de stridii și deschideți; aruncați blaturile. Slăbiți carnea, dar lăsați-o în coaja de jos. Faceți un pat de sare de rocă într - o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci și aranjați stridiile pe sarea de rocă. Topiți stridiile generos cu amestec de spanac.
Coaceți la 450 timp de 10 minute.
Metoda alternativă de gătit: stridiile pot fi gătite direct pe un grătar, acoperite, timp de 6 până la 8 minute.