Straturi de pere și Roquefort
Pear și Roquefort Stratan este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 198 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, riesling, pâine robustă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată De Pere Roquefort, Roquefort Și Strudel De Pere, și Salată De Pere Roquefort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți un vas de copt de 13 x 9 inci cu spray de gătit. Aranjați 5 felii de pâine în fundul vasului într-un singur strat.
Se toarnă 1 cană de vin peste pâine.
Se presară cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Se acoperă cu 3/4 cană de brânză. Aranjați feliile de pere peste brânză; acoperiți cu restul de pâine, vin, sare, piper și brânză.
Combinați laptele și ouăle într-un castron; se amestecă bine cu un tel.
Se toarnă amestecul de lapte peste amestecul de pâine.
Lăsați să stea 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 42
Acoperiți straturile și coaceți la 425 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 25 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 10 minute.