Straturi de Mozzarella și Pesto
Straturile Mozzarellan și Pesto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 148g de proteine, 163g de grăsime, și un total de 2780 calorii. Pentru $11.88 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de pesto de busuioc, ouă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Mozzarellan și Pesto straturi, Straturi Vegetale Mozzarella, și Straturi de tigaie cu Pancettan și Mozzarella.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu spray de gătit.
Întindeți o parte a fiecărei felii de pâine cu pesto. Aranjați pâinea, părțile pesto în sus, în partea de jos a vasului de copt, tăind felii pentru a se potrivi, dacă este necesar.
Se presară măsline, ardei gras și brânză mozzarella.
Bateți ouăle, laptele, sarea și piperul până se omogenizează bine.
Se toarnă uniform peste brânză în vas.
Se presara cu parmezan. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți cuptorul la 163°.
Coaceți descoperit 55 până la 60 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat și partea superioară este maro auriu.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.