Straturi de Cheddar, șuncă și spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cheddar, șuncă și spanac Stratan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 788 calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, muștar dijon, pâine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Straturi De Șuncă Cheddar, Bacon & Cheddar Straturi, și Straturi De Mere-Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă spanacul și 1/2 linguriță. sare și căldură. Se amestecă șunca; lasa sa se raceasca.
Puneți deoparte 1 cană de brânză, acoperiți și dați la frigider. Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci. Acoperiți fundul cu un strat de pâine. Acoperiți pâinea cu jumătate din amestecul de spanac, apoi jumătate din brânza rămasă. Repetați cu pâinea rămasă, spanacul și brânza.
Bateți împreună ouăle, muștarul, sarea rămasă și jumătate și jumătate într-un castron.
Se toarnă peste straturi. Apăsați în jos cu o spatulă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Descoperiți straturile și aduceți la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 177°.
Se presară cu brânză rezervată și se coace până se fixează în centru, 50 până la 60 de minute.
Lăsați să stea 5 minute, tăiați în pătrate și serviți.