Stracotto Doagnello cu măsline și portocale

Stracotto Doagnello cu măsline și portocale
Stracotto Doagnello cu măsline și portocale este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 949 calorii, 66g de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 8,43 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 8 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Dacă aveți hamsie, usturoi, 2 picioare de miel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 95%. Rețete similare sunt Brisket Stracotto, Iubitorii De Carne Manicotti Stracotto-Stil, și Stracotto alla fiorentina (tocană de vită în stil florentin).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați cea mai mare parte a grăsimii din miel și condimentați cu sare și piper. Într-un cuptor olandez cu fund greu (cel puțin 6 litri), încălziți uleiul de măsline până la fumat. Miel maro pe ambele părți până la maro auriu închis și îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați ceapă, usturoi, hamsii și bucăți de portocale și gătiți până se înmoaie, răzuind fundul caserolei cu o lingură de lemn pentru a slăbi bucățile maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
4
Adăugați măsline, suc de portocale, vin și sos de roșii și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Sos De RoșiiSos De Roșii
MăslineMăsline
VinVin
5
Adăugați mielul, focul mai mic la foc mic și gătiți 70 de minute sau până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
6
Călește ceapa și usturoiul în uleiul de măsline la foc mediu până devin translucide, dar nu se rumenesc (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
7
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CimbruCimbru
8
Adăugați roșiile. Aduceți la fierbere, reduceți focul la doar barbotare, amestecând ocazional timp de 30 de minute. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SareSare
9
Se servește imediat sau se lasă deoparte pentru utilizare ulterioară. Sosul poate fi refrigerat până la o săptămână sau congelat până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista