Stivă De Vinete La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați stiva de vinete la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 133 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,61 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână vinete, ardei gras, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Stiva De Vinete, Stiva de vinete a lui Steve, și Aperitive Cu Stivă De Vinete Caprese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați feliile de vinete într-o strecurătoare.
Presărați uniform cu 1/2 linguriță de sare; aruncați bine.
Lăsați să stea 10 minute. Clătiți bine feliile; uscați cu prosoape de hârtie.
Combinați oțetul, vinul și zahărul într-o cratiță mică la foc mediu; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 1/4 cană (aproximativ 8 minute).
Tăiați capetele din dovlecei și dovlecei galbeni; feliați fiecare pe lungime în felii de 4 (1/4 inch grosime). Aplatizați bucățile de piper cu mâna.
Ungeți bucățile de vinete, dovlecei, dovlecei și piper cu ulei; se presară cu 1/4 linguriță rămasă sare și piper negru.
Așezați bucăți de ardei, cu pielea în jos, vinete, dovlecei și dovlecei pe un grătar; grătar 8 minute sau până se înmoaie, întorcându-se o dată.
Combinați brânza, busuiocul și oregano.
Pentru a asambla stiva, Așezați 1 felie de vinete pe o farfurie; se acoperă cu un sfert din amestecul de brânză.
Așezați o fâșie de dovlecei galbeni și o fâșie de dovlecei una lângă alta.
Stropiți cu 1 1/2 lingurițe amestec balsamic. Se acoperă cu o bucată de piper. Se acoperă cu o felie de vinete și se stropește cu 1 1/2 linguriță amestec balsamic. Repetați procedura de trei ori cu restul de vinete, brânză, dovlecei, dovlecei, ardei și amestec balsamic.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.