Stilton dublu la cuptor și sufleu de porumb
Dublu la cuptor Stilton și porumb Souffle este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 465 calorii, 15g de proteine, și 40g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați Cheddar de fermă, unt, muștar maro picant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sufleu De Porumb Copt, Sufleu Dublu Stratificat, și Sufleu De Șuncă Cu Brânză Dublă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Unt și făină 1 vas mare de sufle sau 4 până la 6 persoane individuale cu o capacitate de 8 până la 12 uncii.
Încălziți laptele într-o cratiță la foc mic. Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu, apoi adăugați făina, amestecând până la neted și cremos. Gatiti aproximativ 3 minute, pana cand amestecul devine colorat in paie.
Se amestecă, se toarnă laptele fierbinte și se amestecă constant la foc mediu până când amestecul se îngroașă, aproximativ 1 până la 2 minute.
Se scoate de pe foc și se amestecă brânzeturile, 4 gălbenușuri de ou, porumb și muștar. Condimentează cu sare și piper, după gust. Puneți deoparte să se răcească 5 minute. Bateți albușurile de ou până se formează vârfuri moi, apoi pliați în amestecul de sufle în treimi cu o spatulă de cauciuc.
Turnați amestecul în vasul sau vasele de sufle, apoi puneți-le într-o tigaie de prăjire.
Turnați apă fierbinte în tigaie până ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului.
Coaceți 25 până la 35 de minute pentru sufle individuale, 35 până la 45 de minute pentru cele mari, până când se ridică și se întăresc ușor.
Serviți imediat sau lăsați suflele să se răcească în vas, apoi întoarceți-le, acoperiți și refrigerați. (Vasul poate fi preparat până în acest moment cu până la 24 de ore în avans.)
Dacă este făcut din timp: pentru a servi, aranjați sufleurile rezultate într-un vas de copt, trageți o gaură în partea de sus și turnați puțină smântână grea în interior, apoi stropiți puțină smântână grea peste partea de sus a fiecărui sufleu și coaceți la 400 de grade până la cald și Bulbuc, aproximativ 10 minute.
Note despre Rețetă: Când am fost de acord să merg în Anglia pentru a revitaliza bucătăria marcată la Stapleford Park, un hotel deținut de prietenul nostru Bob Payton, habar nu aveam la ce să mă aștept. Dar după ce am auzit toate glumele despre gătitul englezesc, m-am întrebat dacă le-ar plăcea mâncarea mea. De îndată ce am ajuns în Melton Mowbray, un oraș dedicat fabricării brânzei Stilton puternice și cremoase, am știut că totul va fi bine. Întregul oraș Melton Mowbray miroase a Stilton, în special brânzeturile fine ale firmei Tuxford & Tebbutt, care ar putea fi ceea ce m-a inspirat să gătesc cu el atât de des, creând noi feluri de mâncare pentru prânz și cină ca acesta. Bogăția tradițiilor agricole locale m-a impresionat rapid: laptele, untul, ouăle, mielul și legumele erau la fel de perfecte și aromate ca brânza Stilton. Conform legendei, Stilton a fost inventat de o doamnă Paulet în anii 1700. brânza trebuie să fie cilindrică, trebuie să se coacă fără a fi presată vreodată și trebuie să-și formeze propria haină sau crustă. Red Leicester, o brânză vibrantă portocalie, în vârstă de cheddar, a promovat educația noastră în cele mai bune produse ale bucătăriilor englezești. Mai multe cuvinte și avertismente au fost dedicate fabricării sufletelor decât orice alt subiect de gătit, dar acesta nu crește periculos de mare. Un aluat de ou aerisit, lapte proaspăt și unt, brânză savuroasă și, în acest caz, sâmburi de porumb dulce și un strop de muștar produc rezultate irezistibile. Dacă doriți să vă faceți sufleurile și mai luxoase, urmați instrucțiunile de reîncălzire turnând o bucată de smântână grea în fiecare în ultimele 10 minute de gătit.