Stele De Ghimbir-Portocaliu

Stele De Ghimbir-Portocaliu
Ghimbir-portocaliu stele ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 42. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 70 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină de uz general, unt, melasă cu aromă robustă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare sunt Stele De Ghimbir-Portocaliu, Ginger Stars, și Stele Strălucitoare De Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Cerneti primele 7 ingrediente intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați zahărul și bateți până se omogenizează bine. Bateți melasa, gălbenușul de ou, coaja de portocală și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MelasăMelasă
VanilieVanilie
ZahărZahăr
3
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează. Adunați aluatul în minge. Împărțiți în 4 bucăți. Aplatizați fiecare în disc. Înfășurați fiecare în plastic și răciți până la rece și ferm, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
4
Poziționați rafturile în treimea superioară și treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Întindeți 1 bucată de aluat pe suprafața ușor făinată până la grosimea de 1/4 inch. Folosind un tăietor în formă de stea de 2 1/2 până la 3 inci, tăiați fursecurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
AluatAluat
RolaRola
6
Transferați cookie-urile pe foile pregătite, distanțându-se la 1/2 inch (cookie-urile se răspândesc foarte puțin). Aduna resturi și reroll aluat, tăierea mai multe cookie-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
7
Coaceți cookie-urile 5 minute. Foi de copt inversate; coaceți până când prăjiturile sunt umflate și arătați puțin mai întunecate în jurul marginilor, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se răcește cookie-urile pe foi de 2 minute. Folosind o spatulă metalică subțire, transferați cookie-urile în rafturi; rece. Repetați cu bucățile de aluat rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Cerneti 1 1/2 cani de zahar intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați 5 lingurițe de apă și vanilie; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Bateți mai mult zahăr cu linguri, dacă este necesar, până când glazura cade gros de pe tel. Puneți glazura în punga de patiserie prevăzută cu vârf rotund simplu de 1/16 inci sau pungă de plastic resigilabilă (pungă tăiată). Puneți glazura pe fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Sac De PatiserieSac De Patiserie
BatetiBateti
4
Lăsați să stea până când glazura este tare, cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Depozitați etanș între foile de hârtie cerată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții42
Scor De Sănătate0
Revista