Ghimbir-portocaliu stele ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 42. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 70 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină de uz general, unt, melasă cu aromă robustă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare sunt Stele De Ghimbir-Portocaliu, Ginger Stars, și Stele Strălucitoare De Ghimbir.
Instrucțiuni
1
Cerneti primele 7 ingrediente intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați zahărul și bateți până se omogenizează bine. Bateți melasa, gălbenușul de ou, coaja de portocală și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Gălbenuș De Ou
Melasă
Vanilie
Zahăr
3
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează. Adunați aluatul în minge. Împărțiți în 4 bucăți. Aplatizați fiecare în disc. Înfășurați fiecare în plastic și răciți până la rece și ferm, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
4
Poziționați rafturile în treimea superioară și treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
5
Întindeți 1 bucată de aluat pe suprafața ușor făinată până la grosimea de 1/4 inch. Folosind un tăietor în formă de stea de 2 1/2 până la 3 inci, tăiați fursecurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urile
Aluat
Rola
6
Transferați cookie-urile pe foile pregătite, distanțându-se la 1/2 inch (cookie-urile se răspândesc foarte puțin). Aduna resturi și reroll aluat, tăierea mai multe cookie-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
7
Coaceți cookie-urile 5 minute. Foi de copt inversate; coaceți până când prăjiturile sunt umflate și arătați puțin mai întunecate în jurul marginilor, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se răcește cookie-urile pe foi de 2 minute. Folosind o spatulă metalică subțire, transferați cookie-urile în rafturi; rece. Repetați cu bucățile de aluat rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Cerneti 1 1/2 cani de zahar intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați 5 lingurițe de apă și vanilie; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Bateți mai mult zahăr cu linguri, dacă este necesar, până când glazura cade gros de pe tel. Puneți glazura în punga de patiserie prevăzută cu vârf rotund simplu de 1/16 inci sau pungă de plastic resigilabilă (pungă tăiată). Puneți glazura pe fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Glazură
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Sac De Patiserie
Bateti
4
Lăsați să stea până când glazura este tare, cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Depozitați etanș între foile de hârtie cerată.)