Sriracha Picantă-Supă De Cartofi-Praz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa picantă Sriracha-cartofi-praz. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 129 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, cartofi Yukon gold, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Sriracha Picantă-Supă De Cartofi-Praz, Supă De Tăiței Sriracha Cu Cartofi Dulci, și Supă De Praz Și Cartofi.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 litri, topiți untul la foc mediu.
Adăugați prazul; gatiti 10 minute, amestecand ocazional.
Se amestecă cartofii și bulionul. Capac; gatiti 20 de minute, amestecand o data sau de doua ori.
Scoateți din căldură; descoperi. Folosind blender de imersie, supă de piure. Se amestecă sosul Sriracha și sarea după gust.