Squash și dovlecei la grătar

Squash și dovlecei la grătar este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 47 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de dovlecei, piper măcinat, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Zucchini Și Dovlecei La Grătar, Dovlecei la grătar/dovlecei de vară, și Squash de vară la grătar și dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Așezați dovleceii galbeni și dovleceii pe un pătrat de folie de aluminiu; presărați cu coajă de lămâie, suc de lămâie și unt. Condimentează cu sare, piper negru și piper cayenne. Înfășurați folia de aluminiu peste legume.
Gatiti legumele pe gratarul preincalzit pana cand sunt fragede, aproximativ 30 de minute.