Squash cu opt condimente și coapse de pui Tocană cu orez de linte
Squash cu opt condimente și tocană de coapse de pui cu orez de linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 943 calorii, 61G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.74 pe portie, această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți scorțișoară măcinată, făină, nucșoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pulpe de pui prăjite cu tocană de linte, Pulpe de pui prăjite cu tocană de linte, și Squash de Butternut curry, linte și tocană de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați coapsele de pui cu sare și piper și dragă în făină. Topiți 2 linguri de unt cu EVOO într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Se rumenesc puiul până se rumenesc, apoi se scoate din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ghimbirul, usturoiul, ceapa și ardeii iute și presărați cu puțină sare. Amestecați ras el hanout, cardamom, scorțișoară, cuișoare și nucșoară și gătiți până când legumele sunt fragede, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ras El Hanout
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană De Usturoi Tocat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se toarnă 2 căni din stoc împreună cu dovlecelul și roșiile și se fierbe 15 minute. Întoarceți puiul în oală și fierbeți la foc mic pentru a găti, cu 10 minute mai mult, apoi ofiliți în spanac. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte, pregătind orezul pe măsură ce puiul se reîncălzește la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Cuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Gatiti lintea in apa sarata clocotita pana se inmoaie, 7-10 minute pentru linte rosie, 15 minute pentru maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte Roșie
Linte
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Scurgeți și rezervați. Între timp, aduceți restul de 1 cană, 3/4 cană de apă și restul de 1 lingură de unt la fiert într-un alt vas mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se adaugă orezul și se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește până se înmoaie, 16 până la 18 minute. Pufați cu o furculiță, apoi combinați cu linte, rodie, scallions, cilantro și mentă și serviți cu puiul.