Springerle Tradițional
Springerle tradiționale ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 74 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. Un amestec de zahăr, făină, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Springerle, Biscuiți Springerle Cu Parfum De Ouă, și Cel Mai Bun Bolognese Tradițional pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor 4 foi de biscuiți.
Se presară cu semințe de anason. Puneți deoparte până când este nevoie.
Se amestecă făina și praful de copt împreună într-un castron până se omogenizează bine.
Așezați ouăle, zahărul și vanilia într-un castron mare; bateți până când sunt ușoare și spumoase, 5 până la 8 minute. Se amestecă încet amestecul de făină până se formează un aluat gros.
Lucrând cu pumni de aluat, întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la 1/4 inch grosime. Cerneti usor zaharul cofetarilor peste aluat.
Așezați matrițele springerle pe aluat; apăsați puternic și uniform până când designul matriței se înregistrează în aluat.
Scoateți matrița. Folosiți un cuțit mic pentru a tăia în jurul fiecărui cookie și așezați-l pe foile de cookie pregătite. Repetați, până când s-a folosit tot aluatul. Acoperiți fursecurile cu o cârpă ușoară de bumbac și lăsați să se usuce 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C).
Coaceți prăjiturile în cuptorul preîncălzit până când blaturile sunt maro pal și setate, 25 până la 30 de minute. Se răcește pe un raft. A se păstra într-un recipient etanș.