Speedy Cioppino
Speedy Cioppino este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de midii, ceapă pre-tăiată, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Cioppino, Cioppino, și Cioppino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați cartofii și următoarele 5 ingrediente (prin șofran); saut 5 minute sau până când legumele încep să se înmoaie. Se amestecă vinul, roșiile și sucul de scoici; aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți 15 minute.
Adăugați midii, creveți și cod în tigaie; acoperiți și gătiți 6 minute sau până când codul este gata și cojile de midii se deschid. Aruncați orice coajă nedeschisă. Se amestecă ușor pentru a sparge codul în bucăți.
Combinați 1 1/2 linguri suc proaspăt de lămâie, 1 lingură ulei de măsline extravirgin, 1/2 linguriță muștar Dijon, 1/2 linguriță zahăr, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper negru și 1 cățel de usturoi tocat, amestecând cu un tel.
Combinați 6 căni de salată gourmet, 1 cană de roșii cherry înjumătățite și 1/2 cană de ceapă roșie tăiată.
Stropiți pansamentul peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi.