Specialitatea pescarilor

Specialitatea pescarilor
Rețeta de specialitate a pescarului poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Această rețetă face 3 porții cu 368 calorii, 28G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ouă, condimente de lămâie-piper, fileuri de biban și ulei vegetal. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Midii aburite în bulion de roșii: o specialitate Jersey Shore, Midii aburite în bulion de roșii: o specialitate Jersey Shore, și Cotlet de pui de specialitate Max cu salvie și piure de spanac pentru Bebeluși.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, bateți ouăle și 2 lingurițe de lămâie-piper. Înmuiați fileurile în amestecul de ouă, apoi acoperiți-le cu firimituri de cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se presara cu restul de lamaie-piper. Într-o tigaie, încălziți 1/4 in. de ulei. Prăjiți fileurile timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăze roșii și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau adâncime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții3
Scor De Sănătate12
Revista