Spate pentru copii la grătar cu glazură dulce de soia

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spatele la grătar cu glazură de soia dulce. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $2.07 pe portie. O porție conține 591 calorii, 58G de proteine, și 0g de grăsime. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper, sare grosieră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos de cârnați fierbinți și dulci la grătar cu glazură de caise-Jalapeno, piper la grătar și Salsa de ceapă roșie, Bok Choy la grătar cu glazură dulce de soia, și Macrou la grătar cu glazură dulce de soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sosul dulce de soia, zahărul, ghimbirul, usturoiul, șalota, 1/4 linguriță de piper negru, ardeiul alb și 3 linguri de apă într-o cratiță grea la foc mare și aduceți la fierbere.
Lăsați glazura să fiarbă până când este groasă și siropoasă și redusă la aproximativ 1 1/3 căni, 4 până la 6 minute, amestecând des. Dacă glazura devine prea groasă, adăugați 1 până la 3 linguri suplimentare de apă. Glazura dulce de soia poate fi făcută cu câteva ore înainte și refrigerată, acoperită.
Lăsați-l să ajungă la temperatura camerei înainte de utilizare.
Îndepărtați membrana subțire, de hârtie, din spatele fiecărui suport de coaste. Condimentați coastele generos pe ambele părți cu sare, piper negru și praf de usturoi.
Configurați grătarul pentru grătar indirect, așezați o tigaie de picurare în centru și preîncălziți grătarul la mediu. Vă îndemn să obțineți un grătar cu cărbune pentru fumat, dar puteți folosi lemn pe un grătar cu gaz; pur și simplu nu veți obține o aromă de lemn la fel de pronunțată.
Când sunteți gata de gătit, dacă utilizați un grătar cu cărbune, aruncați așchii de lemn sau bucăți, dacă folosiți, pe cărbuni. Dacă utilizați un grătar pe gaz, adăugați așchii de lemn sau bucăți, dacă utilizați, în cutia pentru fumători sau puneți-le într-o pungă pentru fumători sub grătar.
Ungeți și ungeți grătarul.
Așezați rafturile de coaste cu osul în jos în centrul grătarului peste tava de picurare și departe de căldură. (Dacă grătarul dvs. are spațiu limitat, puteți sta rafturile de coaste în poziție verticală într-un suport pentru coaste.) Acoperiți grătarul și gătiți coastele până se înmoaie, 1 1/4 până la 1 1/2 ore. Când coastele sunt terminate, acestea vor fi rumenite frumos, iar carnea se va micșora înapoi de la capetele oaselor cu aproximativ 1/4 inch. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, va trebui să adăugați cărbuni proaspeți după 1 oră.
În ultimele 10 minute de grătar, periați coastele pe ambele părți cu glazura dulce de soia. Când coastele s-au prăjit timp de aproximativ 5 minute după ce au fost glazurate, mutați-le direct peste foc.
Periați din nou coastele de pe ambele părți cu glazură și grătiți-le până când glazura sfârâie, 1 până la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați coastele pe un platou mare sau pe o tăietură și tăiați rafturile în coaste individuale.
Se toarnă orice glazură rămasă peste coaste și se servește imediat.