Spate pentru copii la grătar cu glazură dulce de soia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spatele la grătar cu glazură de soia dulce. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $2.07 pe portie. O porție conține 591 calorii, 58G de proteine, și 0g de grăsime. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper, sare grosieră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos de cârnați fierbinți și dulci la grătar cu glazură de caise-Jalapeno, piper la grătar și Salsa de ceapă roșie, Bok Choy la grătar cu glazură dulce de soia, și Macrou la grătar cu glazură dulce de soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați sosul dulce de soia, zahărul, ghimbirul, usturoiul, șalota, 1/4 linguriță de piper negru, ardeiul alb și 3 linguri de apă într-o cratiță grea la foc mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kecap Manis
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lăsați glazura să fiarbă până când este groasă și siropoasă și redusă la aproximativ 1 1/3 căni, 4 până la 6 minute, amestecând des. Dacă glazura devine prea groasă, adăugați 1 până la 3 linguri suplimentare de apă. Glazura dulce de soia poate fi făcută cu câteva ore înainte și refrigerată, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Lăsați-l să ajungă la temperatura camerei înainte de utilizare.
4
Îndepărtați membrana subțire, de hârtie, din spatele fiecărui suport de coaste. Condimentați coastele generos pe ambele părți cu sare, piper negru și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
(mequite, Hickory Sau Arin)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Configurați grătarul pentru grătar indirect, așezați o tigaie de picurare în centru și preîncălziți grătarul la mediu. Vă îndemn să obțineți un grătar cu cărbune pentru fumat, dar puteți folosi lemn pe un grătar cu gaz; pur și simplu nu veți obține o aromă de lemn la fel de pronunțată.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
6
Când sunteți gata de gătit, dacă utilizați un grătar cu cărbune, aruncați așchii de lemn sau bucăți, dacă folosiți, pe cărbuni. Dacă utilizați un grătar pe gaz, adăugați așchii de lemn sau bucăți, dacă utilizați, în cutia pentru fumători sau puneți-le într-o pungă pentru fumători sub grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Ungeți și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Așezați rafturile de coaste cu osul în jos în centrul grătarului peste tava de picurare și departe de căldură. (Dacă grătarul dvs. are spațiu limitat, puteți sta rafturile de coaste în poziție verticală într-un suport pentru coaste.) Acoperiți grătarul și gătiți coastele până se înmoaie, 1 1/4 până la 1 1/2 ore. Când coastele sunt terminate, acestea vor fi rumenite frumos, iar carnea se va micșora înapoi de la capetele oaselor cu aproximativ 1/4 inch. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, va trebui să adăugați cărbuni proaspeți după 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
9
În ultimele 10 minute de grătar, periați coastele pe ambele părți cu glazura dulce de soia. Când coastele s-au prăjit timp de aproximativ 5 minute după ce au fost glazurate, mutați-le direct peste foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)
10
Periați din nou coastele de pe ambele părți cu glazură și grătiți-le până când glazura sfârâie, 1 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
11
Transferați coastele pe un platou mare sau pe o tăietură și tăiați rafturile în coaste individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
12
Se toarnă orice glazură rămasă peste coaste și se servește imediat.