Sparanghel învelit în Phyllo cu Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul învelit în filo cu Prosciutto. Această rețetă face 10 porții cu 102 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, aluat phyllo, prosciutto și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sulițe De Sparanghel Învelite În Prosciutto Și Phyllo, Sulițe De Sparanghel Învelite În Prosciutto Și Phyllo, și Phyllo Înfășurat Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Înfășurați 1 bandă de prosciutto în jurul fiecărei sulițe de sparanghel, barber polestyle.
Așezați 1 foaie de filo pe o suprafață de lucru (acoperiți restul de filo pentru a preveni uscarea); înveliți filo cu spray de gătit.
Tăiați transversal în treimi pentru a forma 3 (4 1/2 x 9 inch) dreptunghiuri. Aranjați 1 suliță de sparanghel peste 1 capăt scurt al fiecărui dreptunghi; rulați moda jeleu-roll. Aranjați rulourile pe o foaie de copt; înveliți rulourile cu spray de gătit. Repetați procedura cu restul de phyllo, sparanghel și spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când phyllo este auriu și crocant.
Se servește cald sau la temperatura camerei.