Sparanghel, roșii uscate și pâine de măsline

Sparanghel, roșii uscate și pâine de măsline
Sparanghelul, roșiile uscate și pâinea de măsline este o garnitură care servește 10. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 267 calorii. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 194 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pesto De Măsline Cu Roșii Uscate Și Kalamatan, Pizza cu roșii uscate și măsline negre, și Halibut copt cu roșii uscate și tapenadă de măsline.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți și tapetați baza unei forme de pâine (aproximativ 22 x 10 x 5cm) cu hârtie de copt. Gatiti sparanghelul in apa clocotita, sarata timp de 2 minute, scurgeti, apoi raciti rapid sub apa curenta rece. Se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
3
Se amestecă făina și cimbru cu condimente într-un castron mare. Faceți o fântână în centru, apoi adăugați ouăle, laptele și uleiul, amestecând tot timpul pentru a trage făina în centru. Bateți timp de 1 min pentru a face un aluat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Rezervați 5 sfaturi de sparanghel și câteva măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
5
Adăugați sparanghelul rămas, roșiile, măslinele și două treimi din brânză în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
6
Se toarnă în cositor, apoi se pune deasupra sparanghelul și măslinele rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
7
Se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Coaceți timp de 35-40 de minute până când tortul se simte ferm la atingere și este auriu și crocant deasupra. Se răcește în cutie timp de 5 minute, apoi se întoarce și se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista