Chili cu carne de elan

Chili cu carne de elan
Rețeta Elk Meat Chili este gata în aproximativ 2 ore și 20 de minute și este cu siguranță o opțiune grozavă fără gluten și fără lactate pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 8 porții cu 391 de calorii , 28 g de proteine și 20 g de grăsime fiecare. Pentru 2,99 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, carne de bivoliță, carne de porc și fasole și căței de usturoi. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 67% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Spicy Elk Chili , Easy Elk Chili și Easy Elk Chili .

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți elanul și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
ElaniElani
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
3
Scurgere. Se amestecă ingredientele rămase; aduce la fierbere. Reduce caldura; se acopera si se fierbe timp de 2 ore.

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Bodegas Naveran Brut Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Brut Cava
Bodegas Naveran Brut Cava
Naveran Brut Vintage are arome expresive și pline de gust floral, pâine prăjită și citrice. Aromele picante, suade, ușoare și curate de citrice și fructe cu sâmburi au un caracter proaspăt și crocant. Gustat orb, este ușor să confundați asta cu o șampanie grozavă. Cavele sunt foarte versatile ca aperitiv inainte de masa, pentru a insoti desertul dupa si (surpriza!) pentru a savura in timpul mesei. Acest Naveran Brut Vintage se va asorta cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (porc și pui) și chiar carne roșie bogat aromată. Acest Cava este grozav pentru a savura singur, mai ales pentru recepții și alte evenimente „în picioare”.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Bucătăriiamerican
Revista