Sparanghel prăjit cu salată de ouă tocată
Sparanghelul prăjit cu salată de ouă tocată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $2.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 156 calorii. Dacă aveți la îndemână măsline, spanac pentru copii, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Salată tocată cu năut prăjit (salata mea preferată tocată), Sparanghel Prăjit Cu Iaurt De Lămâie Fumuriu, Ouă Tocate Și Toa, și Salată tocată de pui la grătar cu porumb prăjit și ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți sparanghelul; rupeți și aruncați capetele dure ale tulpinii. Într-o tigaie de copt de 12 pe 17 inci, amestecați sparanghelul cu 2 linguri de ulei de măsline.
Se presară generos cu sare și piper.
Transferați jumătate din amestec într-o altă tigaie de 12 pe 17 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450 până când sparanghelul este fraged când este străpuns, 10 până la 12 minute.
Între timp, într-un castron, amestecați sucul de lămâie și restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați ouă, măsline, capere și pătrunjel; amestecați ușor pentru a evita zdrobirea gălbenușurilor. Condimentează după gust cu sare și piper.
Movilă rucola pe un platou de servire. Aranjați sparanghelul pe rucola și lingură salată de ou peste sparanghel.