Sparanghel prăjit cu piper lung Gremolata
Friptura de sparanghel cu piper lung Gremolata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 96 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, coajă de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Asparagus Gremolata, Sparanghel cu Gremolata, și Sparanghel cu Gremolata.
Instrucțiuni
Porniți broiler și reglați rack - ul la 4 până la 6 inci de la sursa de căldură. Tăiați fundul la doi centimetri de sparanghel, frecați cu ulei și condimentați bine cu sare. Aranjați într-un singur strat într-o tigaie sau o foaie de copt sigură pentru cuptor.
Se fierbe timp de două până la trei minute, apoi se verifică sparanghelul pentru semne de carbonizare ușoară și o culoare verde strălucitor. Sulițele foarte subțiri pot fi terminate în acest moment. Strângeți ușor cu clești. Dacă este încă foarte ferm, reveniți la broiler încă două-trei minute sau până când sulițele se îndoaie ușor, dar se rup cu o clipă.
Combinați ardeiul lung, coriandrul, usturoiul și coaja de lămâie într-un castron mic și amestecați pentru a combina. Aruncați cu sparanghel și serviți imediat.