Sparanghel prăjit cu ouă amestecate
Sparanghelul prăjit cu ouă amestecate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 520 calorii, 27G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Dacă aveți parmezan, ouă, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Paște va fi și mai special cu această rețetă. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este super. Încercați Rețetă De Sparanghel Prăjit Și Ouă Amestecate, Ouă amestecate și sparanghel prăjit pe aluat prăjit, și Ouă Amestecate Cu Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Rupeți capetele dure ale sparanghelului și, dacă sunt groase, curățați-le.
Așezați sparanghelul pe o foaie de copt, stropiți cu ulei de măsline, apoi aruncați pentru a acoperi complet sparanghelul.
Întindeți sparanghelul într-un singur strat și presărați generos cu sare și piper. Prăjiți sparanghelul timp de 15 până la 20 de minute, până când este fraged, dar încă crocant.
Presărați parmezanul și reveniți la cuptor timp de 5 minute, sau până când brânza se topește.
În timp ce sparanghelul se prăjește, bateți ouăle într-un castron cu jumătate și jumătate și sare și piper, după gust. Topiți 1/2 lingură de unt într-o tigaie mare. Gatiti ouale la foc mic, amestecand constant cu o lingura de lemn, pana la coacerea dorita.
Se ia de pe foc, se adaugă restul de 1/2 lingură de unt și se amestecă până se topește. Verificați condimentele, sarea și piperul, dacă este necesar, și serviți cu sparanghelul prăjit și pâinea cu 7 cereale.