Sparanghel Prosciutto La Grătar
Gratar Prosciutto sparanghel ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 56 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, brânză de capră, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Sparanghel la grătar cu Prosciutto și ouă, Sparanghel la grătar învelit în Prosciutto, și Sparanghel La Grătar Și Pizza Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați feliile de prosciutto în jumătate; se întinde cu brânză. Înfășurați o bucată de prosciutto în jurul fiecărei sulițe de sparanghel; fixați capetele cu scobitori. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 6-8 minute sau până când prosciutto este crocant, întorcându-se o dată. Aruncați scobitori.