Sparanghel la grătar cu vinaigretă de Caper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul la grătar cu vinaigretă de Caper. O porție conține 87 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,18 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cățel de usturoi, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Sparanghel La Grătar Cu Vinaigretă Cu Capere De Lămâie, Sparanghel cu șalotă și vinaigretă de Caper, și Sparanghel fiert cu ouă cernute și vinetă de Caper.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Așezați sparanghelul într-un vas puțin adânc.
Adăugați 1 lingură de ulei și 1/4 linguriță de sare, aruncând bine pentru a acoperi.
Așezați sparanghelul pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar 4 minute sau până când este crocant, întorcându-se după 2 minute.
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, oțet și următoarele 3 ingrediente (prin usturoi); se amestecă cu un tel. Se toarnă încet restul de 2 linguri de ulei în amestecul de oțet, amestecând constant cu un tel. Se amestecă caperele. Aranjați sparanghelul pe un platou de servire; stropiți cu vinetă și presărați busuioc.