Sparanghel la grătar cu maioneză de mandarină
Sparanghelul la grătar cu maioneză de mandarină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 256 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână nuci de pin, mandarine, suc de mandarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Sparanghel La Grătar Cu Mandarină Aioli, Muștar și maioneză sparanghel glazurat (la grătar), și Sparanghel la grătar cu maioneză de alune-anason stelat.
Instrucțiuni
Puneți sucul de mandarină într-o cratiță mică nereactivă și aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Curățați mandarinele, îndepărtând toată miezul alb și segmentați peste un castron pentru a prinde atât segmentele, cât și sucurile. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește foarte mult.
Combinați sucul redus, tarhonul, gălbenușul de ou și sarea și piperul, după gust, într-un blender și amestecați până se amestecă bine. Cu mașina în funcțiune, adăugați 1 cană de ulei de măsline, la început prin picături și apoi, pe măsură ce amestecul emulsionează, într-un flux subțire și constant până când tot uleiul este încorporat. Gust, pentru condimente.
Răzuiți într-un borcan, acoperiți și refrigerați până când este nevoie. Ar trebui să aveți aproximativ 1 2/3 căni de maioneză. Se păstrează 2 până la 3 zile, la frigider.
Pregătiți grătarul și lăsați să ardă până la cărbuni medii. Aruncați sparanghelul răcit cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți peste cărbuni medii spre mici, întorcând sulițele după cum este necesar, până când capătă puțină culoare și sunt doar fragede, aproximativ 6 minute. Acoperiți grătarul, dacă este necesar, pentru a menține căldura.
Aranjați sparanghelul pe un platou cu segmentele de mandarină rezervate. Punctați cu maioneza și stropiți cu orice suc de mandarină rămas în castron.
Se ornează cu coajă proaspătă sau confiată și nuci, dacă se folosește.
Nota bucătarului: fiecare bucătar are nesiguranțe. Una dintre ale mele este maioneza. Întotdeauna devin puțin neliniștit până când îl văd adunându-se în blender. Dacă maioneza este prea groasă, subțiați-o, cu mașina în funcțiune, pulsând în puțină apă rece. Dacă sunteți îngrijorat de ouăle crude, utilizați un produs din ouă pasteurizat sau un înlocuitor de ouă, cum ar fi Bătătoarele de ouă.