Sparanghel la gratar cu sos de mandarine
Sparanghel la grătar cu sos de mandarine necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 135 de calorii . Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană servește 4 și costă 1,44 USD per porție . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, cățel de usturoi, oțet de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru 4 iulie . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 88% . Acest scor este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptura Chimichurri cu sparanghel la grătar , Sparanghel, ceapă roșie și Salată Asiago și Friptura Entrecote cu sparanghel .
Instrucțiuni
Pentru dressing, într-un castron mic, bateți primele șase ingrediente; puse deoparte. Se amestecă sparanghelul cu ulei de măsline; așezați pe un grătar.
Prăjiți, acoperit, la foc mediu timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când devine crocant.
Puneți sparanghelul și secțiunile de mandarină pe un platou de servire; stropiți cu pansament.
Se presară cu alune și ceapă.