Sparanghel cu sos de portocale și alune prăjite
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Sparanghelul cu pansament portocaliu și alune prăjite ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 129 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți sparanghel, alune, coajă de portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 87%. Încercați Sparanghel Cu Sos De Portocale Și Alune Prăjite, Kale Rusească La Grătar Cu Sos De Iaurt Și Alune Prăjite, și Salată de fenicul și portocale cu alune prăjite și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Prăjiți alunele într-o tigaie mică de copt puțin adâncă până devin aurii, 4 până la 5 minute. Tăiați capetele lemnoase din sparanghel și, dacă doriți, curățați mai puțin de 2 centimetri de tulpini cu un cojitor de legume. Gatiti sparanghelul intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocant, aproximativ 6 minute, si scurgeti bine intr-o strecuratoare.
Bateți împreună ingredientele rămase, cu excepția nucilor, cu sare și piper după gust.
Transferați sparanghelul fierbinte în farfurii. Puneți pansamentul portocaliu deasupra și presărați cu nuci.