Sparanghel cu sos de portocale și alune prăjite

Sparanghel cu sos de portocale și alune prăjite
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Sparanghelul cu pansament portocaliu și alune prăjite ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 129 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți sparanghel, alune, coajă de portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 87%. Încercați Sparanghel Cu Sos De Portocale Și Alune Prăjite, Kale Rusească La Grătar Cu Sos De Iaurt Și Alune Prăjite, și Salată de fenicul și portocale cu alune prăjite și afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Prăjiți alunele într-o tigaie mică de copt puțin adâncă până devin aurii, 4 până la 5 minute. Tăiați capetele lemnoase din sparanghel și, dacă doriți, curățați mai puțin de 2 centimetri de tulpini cu un cojitor de legume. Gatiti sparanghelul intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocant, aproximativ 6 minute, si scurgeti bine intr-o strecuratoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Bateți împreună ingredientele rămase, cu excepția nucilor, cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Transferați sparanghelul fierbinte în farfurii. Puneți pansamentul portocaliu deasupra și presărați cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista