Sparanghel cu praf de mentă
Sparanghelul cu praf de mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, frunze de mentă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 85%. Încercați Snow " Prăjituri De Ciocolată Cu Mentă Praf, Sparanghel cu var și mentă, și Sparanghel cu lămâie și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 1 1/2 litri de apă.
Între timp, clătiți sparanghelul și rupeți și aruncați capetele dure ale tulpinii.
Adăugați sparanghelul în apa clocotită; acoperiți și gătiți până când abia se înmoaie pentru a mușca, 3 până la 4 minute.
Scurgere. Pentru a servi la temperatura camerei, scufundați sparanghelul imediat în apă cu gheață până se răcește; scurgere.
Întoarceți sparanghelul fierbinte sau rece la tigaia nespălată.
Adăugați mentă, ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi și sare și piper după gust; se amestecă ușor.
Se toarnă într-un vas de servit.