Sparanghel cu afine și nuci de pin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul cu afine și nuci de pin. Această rețetă servește 4. O porție conține 222 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de sare, afine, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Pilaf cu cereale mixte cu afine și nuci de pin, Varză de Bruxelles prăjită cu afine și nuci de pin, și Cuscus cu Curry, afine și nuci de pin prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți sau tăiați capetele lemnoase din sparanghel și aruncați-le. Puneți sulițele deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Amestecați nucile de pin, afinele și sarea. Gatiti si amestecati pana cand nucile de pin incep sa arate translucide, 5 pana la 6 minute.
Adăugați sulițele de sparanghel și gătiți, adăugând puțin mai mult ulei de măsline, dacă este necesar, până când tulpinile sunt verzi și fragede, aproximativ 5 până la 8 minute.
Se servește pe un platou cu afine și nuci spooned peste partea de sus a sparanghel.