Sparanghel cu afine și nuci de pin

Sparanghel cu afine și nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul cu afine și nuci de pin. Această rețetă servește 4. O porție conține 222 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de sare, afine, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Pilaf cu cereale mixte cu afine și nuci de pin, Varză de Bruxelles prăjită cu afine și nuci de pin, și Cuscus cu Curry, afine și nuci de pin prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rupeți sau tăiați capetele lemnoase din sparanghel și aruncați-le. Puneți sulițele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Amestecați nucile de pin, afinele și sarea. Gatiti si amestecati pana cand nucile de pin incep sa arate translucide, 5 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați sulițele de sparanghel și gătiți, adăugând puțin mai mult ulei de măsline, dacă este necesar, până când tulpinile sunt verzi și fragede, aproximativ 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Se servește pe un platou cu afine și nuci spooned peste partea de sus a sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista