Spanac Și Orez Cu Boabe De Lăcuste Fermentate

Spanacul și orezul cu boabe de lăcuste fermentate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 774 calorii, 44G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați soumbala, sardine, sardine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Tofu de casă cu ciuperci, spanac și fasole neagră fermentată, fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, și Coaste de porc aburite cu fasole neagră fermentată.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați 1 buchet de spanac.Vrei să rupi capătul rădăcinii (vezi mâna dreaptă), lăsând doar frunzele și câtă tulpină tolerezi (vezi mâna stângă). Puteți salva capătul rădăcinii pentru stoc sau compost
Într-un robot de bucătărie, faceți piure împreună arahide, sardine uscate și soumbala.Bucățile de arahide sunt mult mai ieftine decât alunele întregi, așa că le cumpăr în vrac pentru gătit.Nu am putut găsi sardine uscate, așa că am folosit hamsii afumate.Nu-ți poți da seama din poză, dar îi spuneam lui Keith să se grăbească și să-l ia deja.Și-a luat timpul dulce, savurând vederea mea zvârcolindu-se cu peștii.N-ar fi trebuit să fiu atât de mofturos. Am filetat pește. Am dezosat o coadă de miel (toate la Institutul culinar al Americii). Dar peștele uscat este la un cu totul alt nivel.Cred că pentru asta este această aventură.Bună băieți mici.
Să facem cunoștință!Iată soumbala. A fost congelat și l-am pus în robotul de bucătărie așa, fără probleme. Mi-a plăcut foarte mult acest lucru, în ciuda mirosului puternic. Dar, din nou, îmi place orice brânză împuțită fermentată,vin, pâine, piure până când amestecul arată ca Nisip Grosier. Sau pietriș fin.
Adăugați 1/2 cană de orez alb și procesați încă 20 de secunde.O parte din orez se va rupe în bucăți mai mici, ceea ce va contribui la textura caracteristică a felului de mâncare final.
Adăugați toate ingredientele (inclusiv spanacul) într-o oală mare cu apă. Simmer, acoperit.După aproximativ 15 minute, amestecați totul pentru a amesteca spanacul.Nu pare prea cald încă. Nu-ți face griji.Se fierbe încă 15 minute.Orezul va fi absorbit toată apa, făcând o masă pastoasă de spanac și orez.
Serviți imediat, cu un zâmbet încrezător.Această rețetă a fost fascinantă! Mulțumesc Burkina Faso Mulțumiri speciale lui Jeannette M. care a ajutat la clarificarea traducerii mele ruginite din franceză. Fără ea, aș fi crezut că e o băutură. Bine. Nu chiar. Dar mulțumesc Jeannette pentru că ai sugerat ce verzi să folosești. Timpul tău și asistența veselă au făcut din adaptarea mea un succes !Voturi: 0rating:0TU: evaluați această rețetă!Rețetă De Imprimare
Lifestyle5-ingrediente sau mai puțin
Leguminoase, Orez, Fructe De Mare, Legume
Sursa: Rețetă Copyright Sasha Martin, Global Table Adventure. Numai pentru uz personal sau educațional.