Spanac Umplute Coapte Unic

Spanac umplute coapte unic este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 337 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână talpă, spanac și anghinare, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Talpă De Lămâie Umplută La Cuptor, Pachete De Talpă Și Spanac Coapte Cu Muștar, și Talpă Umplută La Cuptor Cu Sos De Creveți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și pulverizați fundul unui vas de caserolă 9 pe 9 cu spray de gătit.
Așezați fileurile pe o suprafață de lucru curată. Împărțiți uniform spanacul și anghinarea, aproximativ 2 linguri pentru fiecare File și întindeți-l pe lungimea fileurilor.
Rotiți fiecare file în sus și așezați-l cu fața în jos în vasul de caserolă pregătit.
Așezați panele de lămâie în centrul vasului de caserolă între rulouri și stropiți fiecare cu sucul de lămâie.
Se presară generos cu sare și piper.
Coaceți până când peștele este opac și gătit, 20 până la 25 de minute.
Se servește cu Ratatouille de anghinare pe lateral.
Într-o tigaie cu fața înaltă, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați vinetele, amestecul de legume, inimile de anghinare, usturoiul, fulgii de ardei roșu și condimentați cu sare și piper.
Se sotează până când legumele sunt aproape complet fierte, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile tăiate cubulețe, acoperiți și fierbeți la foc mic până când vinetele sunt moi și ratatouille se îngroașă ușor, 15 până la 20 de minute. Chiar înainte de servire, amestecați busuiocul. Gustați și reglați condimentele, dacă este necesar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.