Spanac Ou Coace
Coacerea cu ou de spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 122 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 63 de cenți pe porție. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smântână, ceapă verde, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Spanac și ouă de hrișcă coace, Spanac-Cârnați Ouă Coace, și Spanac și ouă de hrișcă coace sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotati ceapa in unt timp de 2 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați spanac și pătrunjel; se sotează cu 3 minute mai mult sau până se încălzește.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, bateți ouăle, smântâna și sarea până se omogenizează. Se amestecă amestecul de spanac și brânza cheddar.
Se toarnă într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Coaceți, neacoperit, la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Rombauer California Zinfandel (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rombauer California Zinfandel (jumătate de sticlă)]()
Rombauer California Zinfandel (jumătate de sticlă)
Zinfandelul nostru clasic din California este violet-Rubin închis, cu o nuanță purpurie strălucitoare. Pe nas, aromele concentrate de mure și zmeură se îmbină cu cuișoare și condimente. Arome luxuriante de zmeură, gem de mure, prune și vanilie inundă Palatul, urmate de atingeri de piper alb în fundal. Taninurile de pluș și rotunde și lungimea mare asigură un finisaj proaspăt și ispititor.