Spanac Ou Coace

Spanac Ou Coace
Coacerea cu ou de spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 122 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 63 de cenți pe porție. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smântână, ceapă verde, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Spanac și ouă de hrișcă coace, Spanac-Cârnați Ouă Coace, și Spanac și ouă de hrișcă coace sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati ceapa in unt timp de 2 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați spanac și pătrunjel; se sotează cu 3 minute mai mult sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Într-un castron mare, bateți ouăle, smântâna și sarea până se omogenizează. Se amestecă amestecul de spanac și brânza cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se toarnă într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Coaceți, neacoperit, la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Tăiați în pătrate.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Rombauer California Zinfandel (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rombauer California Zinfandel (jumătate de sticlă)
Rombauer California Zinfandel (jumătate de sticlă)
Zinfandelul nostru clasic din California este violet-Rubin închis, cu o nuanță purpurie strălucitoare. Pe nas, aromele concentrate de mure și zmeură se îmbină cu cuișoare și condimente. Arome luxuriante de zmeură, gem de mure, prune și vanilie inundă Palatul, urmate de atingeri de piper alb în fundal. Taninurile de pluș și rotunde și lungimea mare asigură un finisaj proaspăt și ispititor.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista