Spanac Cremă
Crema de spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 322 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.85 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de spanac pentru copii, ceapă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Spanac sănătos cu cremă: mai puțină cremă, mai mult spanac, la fel de bun, Spanac Cremă, și Spanac Cremă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Înveliți o tigaie mare, dreaptă, cu ulei de măsline și încălziți la foc mediu.
Se adaugă spanacul, se acoperă și se sotează până se ofilesc ușor.
Scoateți spanacul din tigaie într-o strecurătoare setată în interiorul unui bol pentru a lăsa spanacul să se scurgă și să se răcească.
Îndepărtați orice lichid de pe fundul tăvii și acoperiți ușor cu ulei de măsline.
Se încălzește uleiul la foc mediu, se adaugă ceapa și se condimentează cu sare, după gust.
Sotati ceapa pana cand sunt translucide si foarte aromate, aproximativ 5 pana la 7 minute.
Se adaugă usturoiul și se sotează încă 2 până la 3 minute.
Se adaugă untul și, când se topește, se amestecă făina. Gatiti pana cand este textura nisipului umed, aproximativ 5 pana la 6 minute.
Bateți laptele, ardeiul cayenne și Parmigiano. Gust pentru condimente și sezon cu sare, dacă este necesar, (se va). Aduceți laptele la fiert, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 5 până la 6 minute, amestecând ocazional, astfel încât laptele să nu ardă pe fund.
Adăugați spanacul rezervat și amestecați pentru a combina. Gustați și reglați condimentul, dacă este necesar.
Transferați într-un castron de servire și serviți.