Spanac-Bacon macaroane și brânză
Spanac-Bacon macaroane și brânză ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 45. O porție conține 64 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac pentru copii, parmezan, coji de paste și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Spanac-Bacon macaroane și brânză, Macaroane Cremoase Cu Spanac-Bacon Și Brânză, și Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Gatiti pastele intr-o cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sare si adaugand spanac in apa clocotita pentru ultimul minut.
Între timp, gătiți și amestecați slănina într-o cratiță mare până când este crocantă. Folosiți lingura cu fante pentru a îndepărta slănina din tigaie, rezervând picături în tigaie.
Adăugați făină în picături; gatiti si amestecati 1 min. sau până la bule. Se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere, amestecând continuu; gatiti si amestecati 3 pana la 5 min. sau până se îngroașă.
Adăugați 1 cană de cheddar și parmezan în cratiță; gatiti si amestecati 2 pana la 3 min. sau până se topește.
Adăugați amestecul de paste și slănină; se amestecă bine.
Lingură în 1-1 / 2-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit; deasupra cu cheddar rămas.
Coaceți 20 min. sau până se încălzește.