Spaghettini cu roșii Pesto și vinete la grătar

Spaghettini cu roșii Pesto și vinete la grătar
Spaghettini cu roșii Pesto și vinete la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,67 USD pe porție. O porție conține 537 calorii, 13g de proteine, și 32g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, spaghettini, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Sandwich cu vinete la grătar cu Pesto, roșii și Mozzarella proaspătă (copiii gătesc luni), Spaghettini cu roșii, hamsii și migdale, și Spaghettini cu roșii, hamsii și migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un mortar, lăsați usturoiul într-o pastă foarte grosieră cu un pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Adăugați busuiocul tocat în 2 loturi și lăsați-l într-o pastă grosieră. Se amestecă 3/4 cană de ulei de măsline. Condimentați pesto-ul cu sare și piper, apoi transferați toate, cu excepția a 3 linguri, într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BusuiocBusuioc
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați roșiile cherry galbene și roșii în castron. Se condimentează cu sare și piper și se lasă să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii CherryRoșii Cherry
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Între timp, aprindeți un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Ungeți vinetele cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și condimentați ușor cu sare. Puneți vinetele la grătar la foc mediu-fierbinte, întorcându-se ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Ungeți vinetele cu 2 linguri de pesto rezervat și grătiți cu 30 de secunde mai mult pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Transferați pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Periați ricotta salata cu lingura rămasă de pesto rezervat și grătiți până când brânza este ușor carbonizată, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
BrânzăBrânză
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Se adaugă în farfurie cu vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
10
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți spaghettini până la al dente. Rezervați 2 linguri de apă de gătit; scurgeți pastele și transferați-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpaghettiniSpaghettini
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Adăugați roșiile marinate pesto și apa de gătit rezervată și aruncați bine. Se condimentează cu sare și piper. Aranjați vinetele pe farfurii și acoperiți cu spaghettini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SpaghettiniSpaghettini
VineteVinete
TomateTomate
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
ApăApă
12
Se ornează cu ricotta salata și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista