Spaghetti Timpani (Timpano Aglio Olio)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spaghete Timpani (Timpano Aglio Olio). O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 403 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de pesmet, ceapă, ricotta salata plus 1/2 cană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spaghete Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghete Cu Usturoi, Ulei De Măsline Și Ardei Iute ) , Spaghetti Aglio e Olio, și Spaghetti aglio e olio.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 4 linguri de ulei până aproape de fumat.
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 5 până la 6 minute, și se lasă să se răcească.
Aruncați pastele în apa clocotită și gătiți conform instrucțiunilor pachetului, până când sunt fragede încă al dente.
Scurgeți și reîmprospătați cu apă rece și puneți-l într-un vas de amestecare.
Combinați ceapa și usturoiul cu pastele.
Adăugați 1/4 cană ricotta salata și frunzele de oregano și aruncați pentru a amesteca.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Înveliți interiorul unei tigaie bundt rotunjită de 3 litri cu restul de 4 linguri de ulei și înveliți-o cu firimiturile de pâine.
Așezați pastele în tigaia bundt și apăsați-le bine.
Coaceți în cuptor timp de 20 de minute, întoarceți cu grijă pe o farfurie și serviți fierbinte, cu brânză rasă suplimentară pe lateral.