Spaghetti con Pesto alla Siciliana
Spaghetti con Pesto alla Siciliana ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 840 calorii, 32g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați migdale jupuite, spaghete integrale de grâu, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Cassatan alla Siciliana (tartă cu cremă siciliană), Cina in seara asta: Spaghetti alla boscaiola (spaghete Cu sos de rosii si ciuperci), și Spaghete în stilul șoferului de cărucior - - - Spaghetti alla Carrettiere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați migdalele într-o tigaie la foc mediu și prăjiți până se rumenesc peste tot. Se lasă deoparte să se răcească.
Așezați busuiocul și roșiile uscate la soare într-un robot de bucătărie cu usturoiul. Pe măsură ce începeți să blitz, turnați suficient ulei pentru a crea o pastă netedă.
Adăugați migdalele și continuați să blitz până la crem.
Adăugați mai mult ulei dacă este necesar.
Transferați amestecul într-un castron mare și folosiți o furculiță pentru a plia parmezanul. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Gatiti pastele intr-o cratita mare cu multa apa sarata clocotita pana la al dente.
Scurgeți bine și introduceți vârful în bol cu pesto.
Amestecați totul împreună timp de 30 de secunde pentru a permite pesto-ului să acopere spaghetele.
Serviți imediat, cu câteva frunze de busuioc împrăștiate deasupra.