Spaghete Italiene Coace

Spaghete Italiene Coace
Reteta Spaghete italiene coace ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 465 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați piper, oregano, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Italiană Spaghetti' n ' Meatballs, Carne de vită italiană cu spaghete, și Spaghete Cu Cârnați Italieni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti spaghete conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită, ardeiul verde și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă sosul de roșii, pepperoni, ciupercile, măslinele și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scurgeți spaghetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
3
Lingura 1 cană amestec de carne în fiecare din cele două unse 13-in. x 9-in. vase de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Strat cu spaghete și amestec de carne rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se presară cu brânzeturi.
6
Acoperiți și congelați o caserolă până la 3 luni.
7
Coaceți caserola rămasă, neacoperită, la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până când este încălzită.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Pentru a utiliza caserola congelată: dezghețați la frigider peste noapte.
9
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 40 de minute. Descoperiți; coaceți 5-10 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții16
Scor De Sănătate11
Revista