Spaetzle la cuptor cu șuncă și Gruyulincormorre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Spaetzle coapte cu șuncă și Gruyulincroyre. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 312 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, făină, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați SPAETZLE cu ceapă caramelizată, verdeață ofilită și GRUYERE, Spanac la cuptor și Gruy Bucroyre, și Brânză mac n la cuptor cu Gruyere și dovlecei de nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Cerneti impreuna 1 2/3 cani faina, 1/2 lingurita sare si praful de copt.
Combinați 3/4 cană de lapte și 2 ouă, amestecând cu un bici.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină, amestecând cu un tel până se combină.
Lăsați să stea 10 minute.
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-o cratiță mare. Țineți o strecurătoare cu găuri mari (aproximativ 1/4-inch în diametru) peste apă clocotită; lingură aproximativ 1/2 cană de aluat în strecurătoare. Apăsați aluatul prin găuri cu o spatulă de cauciuc (picăturile vor forma spaetzle); puneți colander deoparte. Gatiti 3 minute sau pana cand ati terminat (spaetzle se va ridica la suprafata).
Îndepărtați cu o lingură cu fante; se scurge într-o strecurătoare (spaetzle se va lipi de un prosop de hârtie). Repetați procedura cu aluatul rămas.
Încălziți o tigaie antiaderentă medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă șunca.
Combinați amestecul de spaetzle și ceapă într-un vas de copt de 2 litri acoperit cu spray de gătit, aruncând ușor.
Combinați 1/2 linguriță de sare rămasă, 1 1/2 căni de lapte, 2 ouă, 2 linguri de făină și piper, amestecând cu un bici.
Se toarnă amestecul de lapte peste amestecul de spaetzle.
Se presară uniform cu brânză.
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până când brânza se rumeneste ușor.