Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Spaetzle coapte cu șuncă și Gruyulincroyre. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 312 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, făină, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați SPAETZLE cu ceapă caramelizată, verdeață ofilită și GRUYERE, Spanac la cuptor și Gruy Bucroyre, și Brânză mac n la cuptor cu Gruyere și dovlecei de nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Cerneti impreuna 1 2/3 cani faina, 1/2 lingurita sare si praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați 3/4 cană de lapte și 2 ouă, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină, amestecând cu un tel până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Lăsați să stea 10 minute.
6
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-o cratiță mare. Țineți o strecurătoare cu găuri mari (aproximativ 1/4-inch în diametru) peste apă clocotită; lingură aproximativ 1/2 cană de aluat în strecurătoare. Apăsați aluatul prin găuri cu o spatulă de cauciuc (picăturile vor forma spaetzle); puneți colander deoparte. Gatiti 3 minute sau pana cand ati terminat (spaetzle se va ridica la suprafata).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Tigaie Cu Sos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Îndepărtați cu o lingură cu fante; se scurge într-o strecurătoare (spaetzle se va lipi de un prosop de hârtie). Repetați procedura cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Sita
8
Încălziți o tigaie antiaderentă medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
10
Se ia de pe foc; se amestecă șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă
11
Combinați amestecul de spaetzle și ceapă într-un vas de copt de 2 litri acoperit cu spray de gătit, aruncând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
12
Combinați 1/2 linguriță de sare rămasă, 1 1/2 căni de lapte, 2 ouă, 2 linguri de făină și piper, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
13
Se toarnă amestecul de lapte peste amestecul de spaetzle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
14
Se presară uniform cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
15
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până când brânza se rumeneste ușor.