Souvlaki de porc cu caise cu miere

Souvlaki de porc cu caise cu miere
Souvlaki de porc cu caise cu miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 462 calorii, 46G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână iaurt grecesc, suc de lime, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi șoldurile de trandafir, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ceai Cu Petale De Trandafir ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 87%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Souvlaki de porc cu caise cu miere, Tartă Cu Brânză De Capră Cu Caise Cu Miere, și Caise braconate cu vin alb cu miere cu iaurt și fistic.

Instrucțiuni

1
Combinați șalotele, usturoiul, oregano, jalapeno, sucul de lămâie și uleiul de măsline într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați carnea de porc, întoarceți-o la strat și dați-o la frigider cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Înmuiați 12 până la 16 frigarui de lemn în apă, cel puțin 20 de minute. Între timp, faceți caisele cu miere: aduceți sucul de lămâie, vinul, mierea și șalota la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați caisele și gătiți până când amestecul este siropos, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
5
Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți carnea de porc din marinată și filetați 2 bucăți pe fiecare frigăruie. Grătiți până la fiert, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Îndoiți menta și nucile de pin în amestecul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
Serviți souvlaki cu o păpușă de iaurt și amestecul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
9
Fotografie de Jim Franco
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate50
Revista