Sourdough Starter IV

Sourdough Starter IV
Sourdough Starter IV ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 143 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 20 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de cartofi roșii, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Rețete similare includ Mărturisirea # 52: aluatul este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat, Clatite cu aluat de afine / cu starter de aluat, și Starter cu aluat și pâine de secară cu aluat.

Instrucțiuni

1
Combinați cartofii și apa într-o oală mică sau o cratiță medie. Acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți lichidul de gătit într-o cană mare de măsurare din sticlă. Rezervați cartofii pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
3
Transferați 1 1/4 căni de lichid de cartofi într-un vas mare din ceramică sau sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați făină, zahăr și sare în castron; se amestecă pentru a se combina. Acoperiți vasul cu pânză de brânză și lăsați să stea la temperatura camerei până când starterul începe să fermenteze și să baloneze, aproximativ 4 zile. Starter este acum gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
BolBol
1
Transferați în recipientul de plastic acoperit și păstrați-l la frigider. Alimentați starterul la fiecare 2 săptămâni. Începeți fiecare hrănire aruncând toate, cu excepția a 1 cană.
2
Se amestecă 1 cană de făină și 1 cană de apă caldă (105 până la 115 grade F) în amestecul rămas. Acoperiți cu plastic; lăsați să stea la temperatura camerei peste noapte. Înlocuiți capacul; reveniți la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DificultateExpert
Gata În19 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista