Sourdough Starter IV
Sourdough Starter IV ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 143 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 20 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de cartofi roșii, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Rețete similare includ Mărturisirea # 52: aluatul este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat, Clatite cu aluat de afine / cu starter de aluat, și Starter cu aluat și pâine de secară cu aluat.
Instrucțiuni
Combinați cartofii și apa într-o oală mică sau o cratiță medie. Acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 35 de minute.
Scurgeți lichidul de gătit într-o cană mare de măsurare din sticlă. Rezervați cartofii pentru o altă utilizare.
Transferați 1 1/4 căni de lichid de cartofi într-un vas mare din ceramică sau sticlă.
Adăugați făină, zahăr și sare în castron; se amestecă pentru a se combina. Acoperiți vasul cu pânză de brânză și lăsați să stea la temperatura camerei până când starterul începe să fermenteze și să baloneze, aproximativ 4 zile. Starter este acum gata de utilizare.
Transferați în recipientul de plastic acoperit și păstrați-l la frigider. Alimentați starterul la fiecare 2 săptămâni. Începeți fiecare hrănire aruncând toate, cu excepția a 1 cană.
Se amestecă 1 cană de făină și 1 cană de apă caldă (105 până la 115 grade F) în amestecul rămas. Acoperiți cu plastic; lăsați să stea la temperatura camerei peste noapte. Înlocuiți capacul; reveniți la frigider.