Souffle a la KC

Souffle a la KC
Souffle a la KC ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 286 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte, muștar, șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Yam Souffle, Souffl De Ou 4, și Sufleu De Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă de 2 litri și acoperiți interiorul cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
2
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți făina și bateți treptat laptele, astfel încât să nu se formeze bulgări. Gatiti, amestecand pana la o culoare groasa si maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc și se amestecă muștarul și ardeiul cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
MuștarMuștar
5
Bateți gălbenușurile de ou și brânza Cheddar, apoi amestecați șunca. Puneți amestecul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Într-un vas curat din sticlă uscată sau metal, bateți albușurile până la vârfuri moi, dar ferme. Îndoiți amestecul de brânză în albușuri folosind o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
7
Se amestecă bine, dar nu prea mult, altfel amestecul se va dezumfla. Este în regulă să ai niște dungi albe.
8
Transferați amestecul în vasul de caserolă pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
9
Așezați vasul într-o tigaie mai mică și puneți-le în cuptorul preîncălzit. Umpleți tigaia exterioară cu apă. Aburul va ajuta la ridicarea sufleului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți vasul de caserolă din Baia de apă. Sufleul va avea o culoare aurie la crustă și poate cădea ușor atunci când este scos din cuptor. Acest lucru este în regulă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chinculteau Jalousie Beaulieu este un vin fin, cu un nas elegant, marcat de fructe roșii și condimente. Palatul are o textură cărnoasă și taninuri fine.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista