Souffle a la KC
Souffle a la KC ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 286 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte, muștar, șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Yam Souffle, Souffl De Ou 4, și Sufleu De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă de 2 litri și acoperiți interiorul cu parmezan.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Bateți făina și bateți treptat laptele, astfel încât să nu se formeze bulgări. Gatiti, amestecand pana la o culoare groasa si maro deschis.
Se ia de pe foc și se amestecă muștarul și ardeiul cayenne.
Bateți gălbenușurile de ou și brânza Cheddar, apoi amestecați șunca. Puneți amestecul deoparte.
Într-un vas curat din sticlă uscată sau metal, bateți albușurile până la vârfuri moi, dar ferme. Îndoiți amestecul de brânză în albușuri folosind o spatulă de cauciuc.
Se amestecă bine, dar nu prea mult, altfel amestecul se va dezumfla. Este în regulă să ai niște dungi albe.
Transferați amestecul în vasul de caserolă pregătit.
Așezați vasul într-o tigaie mai mică și puneți-le în cuptorul preîncălzit. Umpleți tigaia exterioară cu apă. Aburul va ajuta la ridicarea sufleului.
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți vasul de caserolă din Baia de apă. Sufleul va avea o culoare aurie la crustă și poate cădea ușor atunci când este scos din cuptor. Acest lucru este în regulă!