Souffl Dulce De Pâine Cu Lingură 4
Sweet Spoonbread souffl Circulatorum ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 77 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 406 calorii. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zară, sare kosher, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Pâine De Porumb Dulce, Pâine De Lingură De Cartofi Dulci, și Pâine De Porumb Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Unt generos de șase până la opt forme de 4 până la 5 uncii souffl (ceștile de cafea sigure pentru cuptor funcționează excelent pentru acest lucru într - un vârf).
Adăugați o mână mică de zahăr într-o matriță cu unt și întoarceți-o pentru a acoperi fundul și părțile laterale cu un strat uniform de zahăr. Atingeți excesul de zahăr în următoarea matriță și acoperiți matrița. Înveliți formele rămase, adăugând mai mult zahăr, după cum este necesar. Dați la frigider formele până când sunt gata de coacere.
Bateți făina de porumb și Zara împreună într-un castron mediu; pune deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare saut la foc mediu-mare.
Se adaugă sâmburii de porumb și se fierbe timp de 4 până la 5 minute, până se înmoaie.
Adăugați laptele, 2 linguri de zahăr, vanilia, scorțișoara și sarea, aduceți la foc mic și fierbeți timp de 5 minute.
Transferați amestecul de porumb într-un blender și piure la înălțime.
Se transferă într-un castron și se amestecă amestecul de făină de porumb, apoi se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Bateți gălbenușurile de ou în amestecul de porumb răcit.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel (sau folosind un mixer portabil), bateți albușurile până formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide; aceasta este bezea ta. Îndoiți ușor bezea în amestecul de porumb. Nu vă faceți griji dacă nu este totul combinat fără probleme; câteva dungi sunt în regulă.
Scoateți aluatul în formele pregătite, umplându-le aproape până la margine.
Așezați matrițele pe o foaie de copt și coaceți timp de 35 de minute, sau până când blaturile se rumenesc și se umflă.
Se servește imediat, presărat cu zahăr pudră.